Arrangör


Arrangerat lajv professionellt sedan 2007

LajvVerkstaden är en ekonomisk förening utan vinstdrivande intresse med bas i Västerås, men med projekt som sträcker sig långt utanför landets gränser. Vi arbetar med lajv som pedagogisk metod och kulturform. Detta innebär att vi gör upplevelsebaserade projekt där deltagandet står i fokus. Vi har bland annat pedagogiska lajv anpassade för skola och företag, men även mer lättsamma lajv för fritiden.

Vi möter tusentals barn, ungdomar och vuxna varje år och ändå är varje lajvupplevelse unik. Lajv är ett gemensamt berättande där alla har makt att forma berättelsen. Deltagarna får ta kontroll över sin upplevelse vilket leder till unika och immersiva upplevelser för deltagarna. Vi vill hjälpa människor öva sin egen fantasi och kreativitet och erbjuder ett utrymme för att våga utmana sig själv och växa.

”Vår övertygelse är att alla behöver delta aktivt för att växa som människor. Vi kombinerar en lekfull och kreativ metod med en allvarlig ambition att fylla världen med modiga människor som tar ett aktivt ansvar för sig själva och sin omvärld.”

Värdegrund


Jämlikhet – med grund i inkludering, respekt, och alla människors lika värde.

Mod – Att ta ansvar för sig själv och sin omvärld, att utmana rådande normer och att våga utveckla sig själv och andra. 

Kreativitet – Som skapar engagemang, delaktighet och en tillit till sin egna förmåga. 

Kontakt

För frågor kontakta:

linnea@lajvverkstaden.se och lisa@lajvverkstaden.se

Du kan även ringa 070-048 18 19 under kontorstider.

Läs mer på hemsidan: https://lajvverkstaden.se/om-oss/